мини ваканция: Созопол

хубави са тия малките почивки, като бягства, към които се връщаш и те зареждат. взела съм си няколко камъчета с мозайка от скалите на Созопол, онези скали дето са по труднодостъпни на края на Стария град. и сега си ги гледам и галя на бюрото под монитора. присещат ме за рачета и за ходене бос по скали, за разбиващи се вълни, за отражението на слънцето във водата.
излежаване по плажовете, ядене (“Веселите палачинки” в Стария град… опитай “Рафаело” ако минаваш  – получих  кулинарен оргазъм), разговори и смях, и въобще, попивах тая празнична, камениста атмосфера на Созопол. един от дните ходихме от къмпинг Златна рибка през Градина до Черноморец по плажа и ми беше мн мечтателно. 
и сега съм обратно по софийски земи след 5 дни по морето и си мисля как се прибирам и си върша нещата с желание. рестартирала. ура за мини-ваканциите!
какво чакаш? взимай си почивка! Заслужаваш.
 

4 thoughts on “мини ваканция: Созопол

  1. Де да имах тези пет дни… Далеч нямаше да е мини почивката. Вече даже не помня чувството… 😉
    Ама затова пък ти благодаря, Рони, пренесе ме на място, което много обичам и на което като дете се радвах на морето. Точно на къмпинг “Златна рибка”, откдето си минала и си помечтала. Мечтателно да ти е сега и в София. 😉 Поздрави от мен!

    Like

Comments are closed.