10 неща, които обичам – Магдалена

  1. мъжете – това е първото нещо, което ми дойде на ума. няма смисъл да скромнича. била съм с много мъже. привличането е винаги взаимно и се случва моментално. свързвам ги с удоволствието. има един единствен мъж в живота ми обаче, който помни рожденната ми дата и до днес. аз неговата също.
  2. да съм сама – дори и когато съм с другите запазвам вътрешната си дистанция
  3. да пиша – не говоря много с хора, но пък говоря много със себе си и съм открила писането като начин за общуване. ако не с другите, то поне с мен.
  4. да пия кафе с приятел, когото не съм виждала отдавна. срещите с любими хора са сверяване на часовника. удивително е как с хора, с които обичам се виждаме веднъж на няколко години сме винаги на едно и също ниво на осъзнатост. сякаш пътищата ни са се разделили, но ние продължаваме да живеем в паралелни светове. в същото време сякаш продължаваме да вървим по един и същи път в някаква несъществуваща реалност.
  5. да чета – книгите са пътуване в нови светове, които рядко си позволявам иначе си позволявам да покорявам.
  6. харесвам естествените хора – трудно ми е да общувам с такива, които си слагат маски, но пък поне ги разбирам. маскирана съм ходила дълго време и самата аз.
  7. главоблъсканиците – свързано е с интересите ми за по-високо ниво на съзнание. скучна ми е рутинната работа. изморява ме.
  8. децата – не защото искам да бъда многодетна майка, а защото едва сега когато се очаква да съм зряла жена осъзнах колко съкратено е било моето детство. обичам да се вдетинявам.
  9. пътуването – основно към себе си. всяко взаимодействие с другите, дейност, работа или преместване от едно физическо място го правя, за да науча повече за себе си.
  10. хармонията – това е стремежа на душата ми. вярвам, че всички ние сме тук, за да я постигнем.

 

С Маги се запознах на TedX Mladost, тя е един от организаторите. Приближи се до мен в тълпата и ме приобщи.
Списва в блога http://magicnolia.blogspot.com