Фототерапия: Коста Рика и вулкан

ноти? песента на палмите

рицар на бял кон

а това е кратера на вулкана Поас, най-големия кратер в Карибите. Активен вулкан, опасна работа. не ми побира главата, че оттук извира живота. искам да заровя лицето в камънака долу и да подуша, да усетя топлината от земята.

 

покривите ми напомниха за вкъщи

4 thoughts on “Фототерапия: Коста Рика и вулкан

 1. То няма как да не ми е мечтателно с теб, Рони, виж какви картини ни показваш само… 🙂 Благодаря, че ги споделяш!
  А ти се носи на крилете на вечната мечта! 🙂

  Like

 2. Искам да те питам и понеже тук няма лични съобщения ще си позволя да го направя по този начин.
  Та … сама ли организираш всички тези пътувания и също така сама ли пътуваш после в тези страни?
  Второ предполагам, че когато си някъде там, Родината ти липсва и обратно – когато си тук ти липсва онова навън. Случва ли ти се и ако да не те ли е страх от постоянното чувство на носталгия?

  Like

 3. уоу, страхотни въпроси Жоро. Повод за нов пост. Сама си ги организирам и изникват внезапно. Никога не съм сама на пътуванията, или съм с приятели, или – както сега, по работа, или просто така. Набелязвам си места, които искам да преживея, почвамд а чета за тях, история, места, кухня. И се впускам. Пътуванията изникват и ги хващам за ушите. Носталгия има, мн си обичам вкъщи. Не ми липсва навън, по скоро е начина ми да преживявам света и да опознавам непознатото. Мисля, че всяка нова страна, всеки нов човек, разкриват по нещо от мен; нещо, което не съм знаела досега. Не е и въпрос на това да си турист. А на трупането на истории и преживявания и по богато разбиране на света.

  А и нямам нещо в България, което да ме дърпа да съм там. Искам да живея там където съм отраснала и ми харесва и София, и всичко познато. Но ми е важно да разширявам хоризонтите в себе си.

  Like

 4. Бих могла да коментирам всяка една снимка, но няма да го направя, понеже коментарът ми ще стане по-дълъг и от публикацията! 🙂 Невероятно красиво, интересно, прекрасно е всичко, което споделяш, Рони! Много, много ми е интересно, понеже тези дестинации едва ли ще посетя, затова всичко тук изчитам на един дъх! Прегръдки!

  Like

Comments are closed.